Ξενοδοχείο Αρίων

Show on map

Κατηγορία: Ξενοδοχείο

Κτισμένο σε μια μοναδική τοποθεσία ανάμεσα σε πεύκα και πολύχρωμους κήπους, μιάμιση ώρα από την Αθήνα, με θέα στον Κορινθιακό Κόλπο, το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΙΩΝ προσφέρεται για ήρεμες και ξένοιαστες διακοπές. Ιδανικό για ζευγάρια, αλλά και οικογένειες, προσφέρεται για διακοπές όλο τον χρόνο, αλλά και για weekends. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον Πευκιά, το πασίγνωστο πευκοδάσος του Ξυλοκάστρου και έχει άμεση πρόσβαση στην παραλία.

Το Ξενοδοχείο διαθέτει 48 μεγάλα δίκλινα δωμάτια, που μπορούν να μετατραπούν σε τρίκλινα και 16 σουίτες (8 μονόκλινες και 8 δίκλινες), όλα εξοπλισμένα με τηλέφωνο, θέρμανση, μπαλκόνι και απεριόριστη θέα στην θάλασσα.
Διαλέξτε την χαλάρωση και το κολύμπι στην παραλία που βρίσκεται μπροστά ακριβώς από το ξενοδοχείο ή χαρείτε τον ήλιο στην μεγάλη βεράντα του ξενοδοχείου με τραπεζάκια και ομπρέλες πίνοντας το ποτό σας και απολαμβάνοντας την μαγευτική θέα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμη άνετα σαλόνια ενώ η ευρύτερη περιοχή προσφέρεται για νυκτερινή διασκέδαση για όλα τα γούστα, με πολλά bars, disco, εστιατόρια, καθώς και τα καζίνο Λουτρακίου και Ρίου, σε απόσταση μισής έως μίας ώρας.

Με αφετηρία το Ξυλόκαστρο μπορείτε να κάνετε κοντινές εκδρομές στην μαγευτική Πελοπόννησο με το αυτοκίνητο. Για τους λάτρεις της πεζοπορίας, της ορειβασίας, αλλά και του mountain bike, υπάρχουν αμέτρητες διαδρομές ανάμεσα σε κατάφυτες πλαγιές και γραφικά ορεινά μονοπάτια, στα οποία μπορείτε να ακολουθήσετε τους έμπειρους οδηγούς που συνεργάζονται με το ξενοδοχείο σε οργανωμένες διαδρομές. Επίσης διοργανώνονται οργανωμένες εκδρομές και με καγιάκ θαλάσσης.
Επισκεφθείτε στην ορεινή Κορινθία το «Μοναστήρι της Παναγίας», που δεσπόζει πάνω από το Ξυλόκαστρο, το «Ποτάμι της Φόνισσας» με το ομώνυμο θεαματικό φαράγγι με πέρασμα ανάμεσα σε απότομα βράχια, το «Μοναστήρι του Αγίου Κωνσταντίνου στα Βράχια», τα Τρίκαλα με την «Σπηλιά του Ερμή», την Στυμφαλία και την ορεινή Καστανιά.

Απολαύστε στην ορεινή Αχαΐα την περίφημη λίμνη της Ζαρούχλας με το μαγευτικό περιβάλλον. Αφεθείτε στη μαγεία του χιονιού στο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, ενώ δεν πρέπει να χάσετε μία μοναδική διαδρομή με τον «οδοντωτό» από το Διακοφτό μέχρι τα Καλάβρυτα, με ενδιάμεσο σταθμό στην γραφική Ζαχλωρού, κάτω ακριβώς από το «Μέγα Σπήλαιο».

Μακρύτερα, σε απόσταση δύο έως τριών ωρών, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τις Μυκήνες, την Τίρυνθα, το Ναύπλιο, την Επίδαυρο με το σημαντικότερο άριστα διατηρημένο αρχαίο θέατρο, την Ολυμπία, το Μυστρά, τη Μονεμβασιά και τους Δελφούς στην αντικρινή Στερεά Ελλάδα.
Το ξενοδοχείο ΑΡΙΩΝ αποτελεί αναμφισβήτητα μια μοναδική ευκαιρία για διακοπές και ξεκούραση λίγα μόλις χιλιόμετρα από την Αθήνα.
Η φιλική εξυπηρέτηση, η ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, η ηρεμία και η χαλάρωση αποτελούν σίγουρα την μεγαλύτερη εγγύηση για τις διακοπές και τις ...αποδράσεις σας.

204 00 Ξυλόκαστρο Κορινθίας
Τηλ.: 27430 22230, 27430 22269, 27430 22319
Fax.: 27430 22230
Τηλ. Αθηνών: 210 8623358

Διεύθυνση

  • Διεύθυνση: Κ. Καραμανλή 3
  • Ταχ. Κωδ.: 20400
  • Πόλη: Ξυλόκαστρο
  • Νομός: Κορινθίας
  • Χώρα: Ελλάδα

Επικοινωνία

  • Τηλέφωνο: 2743022230, 2743022269, 2743022319
  • Fax: 2743022230

Λεπτομέρειες

  • Υποκατηγορία: Ξενοδοχείο
  • Τηλέφωνο: 2743022230
  • Ιστοσελίδα:
  • Διεύθυνση: Κ. Καραμανλή
  • Τ.Κ.: 20400

Αξιολόγησε:

Παρακαλώ εισέλθετε στον ιστότοπο ώστε να μπορείτε να εισάγετε σχόλιο και να ψηφίσετε.

Σχόλια