Φλαμπουρίτσα

Show on map

Κατηγορία: Ξενώνες

Καλώς ορίσατε στα ορεινά καταλύματα Φλαμπουρίτσα!

Τα ορεινά καταλύματα "Φλαμπουρίτσα" βρίσκονται λίγο έξω από το χωριό Άνω Τρίκαλα Κορινθίας, στους πρόποδες του όρους Κυλλήνη (Ζήρεια) σε υψόμετρο περίπου 1000 μέτρων, σε ένα ιδανικό μέρος για χαλάρωση.

Με ορμητήριο τα καταλύματά μας, μπορείτε αδράξετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στη φύση και να γνωρίσετε τις ομορφιές του βουνού, ή να απολαύσετε τις πανέμορφες παραλίες του Ξυλοκάστρου, που βρίσκονται σε απόσταση μόλις μισής ώρας.

Η ομορφιά και η μοναδικότητα της περιοχής των Τρικάλων μαγεύει κάθε επισκέπτη. Το όνομά της το οφείλει στα τρία καλά της περιοχής, στα πολλά νερά, στην εύφορη γη και στο υγιεινό κλίμα. Σας περιμένουμε να τα διαπιστώσετε από κοντά!

Eμπνευστήκαμε από τις ομορφιές της περιοχής και δώσαμε στα δωμάτιά μας ονόματα από τα αγριολούλουδα που συναντήσαμε στην Κοιλάδα της Φλαμπουρίτσας!

Επιλέξαμε χρώματα και αρώματα που τονίζουν την ιδιαίτερη προσωπικότητα κάθε δωματίου και υπογραμμίζουν τη φιλόξενη διάθεσή μας.... Ντύσαμε τα δωμάτιά μας σε ζεστές πορτοκαλί αποχρώσεις της ανεμώνης, σε φωτεινούς χρωματισμούς της ίριδας, σε έντονες νότες του κύκλαμινου και σε γήινες πινελίες του υάκινθου.


Έχοντας ως στόχο την άρτια εξυπηρέτηση και την πληρέστερη ικανοποίησή σας, δημιουργήσαμε άνετα, ευρύχωρα δωμάτια με ιδιαίτερο στυλ, το καθένα με δικό του τζάκι, αυτόνομη θέρμανση και μεγάλη βεράντα με θέα προς τις πλαγιές του βουνού και τον Κορινθιακό κόλπο.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Φλαμπουρίτσα, συνδυάζοντας όλες τις εποχές, σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα ειδυλλιακό βράδυ μπροστά στο τζάκι πίνοντας καλό κρασί και χαζεύοντας τους αστερισμούς στον ουρανό, αλλά και μια ξένοιαστη καλοκαιρινή μέρα στις δροσερές και σκιερές βεράντες μας, είτε χαλαρώνοντας με ένα βιβλίο, είτε παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια με την παρέα σας.

Επιπλέον Παροχές:

    Τηλεόραση
    Καλάθι με φρέσκα φρούτα & κρασί
    Σετ Καλλυντικών
    Μπουρνούζια - Πετσέτες - Παντόφλες
    Πουπουλένια παπλώματα
    Πρωινό γεύμα με σπιτικές λιχουδιές (Δυνατότητα σερβιρίσματος στο δωμάτιο ή στο καθιστικό)
    Δυνατότητα εστίασης στην ταβέρνα Φλαμπουρίτσα (Παραδοσιακές επιλεγμένς γεύσεις!)
    Παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους!
    Ιδιωτικό Πάρκινγκ


Παράλληλα στο χώρο λειτουργεί ταβέρνα, με επιλεγμένες παραδοσιακές συνταγές και απαράμιλλη θέα σε βουνό και θάλασσα.

Σας δίνεται η δυνατότητα να γευτείτε μοναδικές γεύσεις, παραδοσιακά μαγειρευτά πιάτα, λαχταριστά ψητά στα κάρβουνα και στη σούβλα, εκλεκτά μεζεδάκια συνοδευμένα με ζυμωτό ψωμί και κρασί δικής μας παραγωγής, καθώς και τα παραδοσιακά γλυκά ταψιού των Τρικάλων.

H πρόσφατα ανακαινισμένη μας ταβέρνα διαθέτει κεντρικό τζάκι και εκπληκτική πανοραμική θέα τόσο στο καταπράσινο δάσος, όσο και στον Κορινθιακό κόλπο. Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην ταβέρνα μας έχει χορηγηθεί από τον ΕΟΤ το σήμα Ελληνικής Κουζίνας για την πιστοποίηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Διεύθυνση

  • Διεύθυνση: Άνω Τρίκαλα
  • Ταχ. Κωδ.: 20400
  • Πόλη: Ξυλόκαστρο
  • Νομός: Κορινθίας
  • Χώρα: Ελλάδα

Επικοινωνία

Λεπτομέρειες

  • Υποκατηγορία: Ξενώνες
  • Τηλέφωνο: 2743091131
  • Ιστοσελίδα: http://www.flampouritsa.gr
  • Διεύθυνση: Άνω Τρίκαλα
  • Τ.Κ.: 20400

Αξιολόγησε:

Παρακαλώ εισέλθετε στον ιστότοπο ώστε να μπορείτε να εισάγετε σχόλιο και να ψηφίσετε.

Σχόλια